عمليات تصحيح النظر بالليزك

icon 8 نوفمبر 2019
جفاف في العين بعد عملية الليزك بسنتين وضعف في النظر للاشياء القريبه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شادي محمد السرحان
طب عيون
السلام عليكم، يعتبر الجفاف من مضاعفات عملية الليزك المتوقعة، يفضل زيارة طبيب العيون للتأكد من افضل حل للجفاف سواء بالقطرات او بأساليب أخرى، بالسلامة ان شاء الله.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عملت ليزك من شهرين وحاليا بقالي اسبوع بحس بضباب في الرؤيه وتشويش وعيني مورمه من تحت والنهارده في عيني اليمين في ذي خط دم كده رفيع في عين واحده اي الحل

icon 19 نوفمبر 2022