عملت عملية اذالةالسيليكون من اسبوع والرؤيه مش تمام معايا وبشوف الخطوط المستقيمه معوجه شوشه هل دا طبيعي وكم المده المفروض استعيد فيها النظر وخايف بصراحه

icon 4 يناير 2016
عملت عملية اذالةالسيليكون من اسبوع والرؤيه مش تمام معايا وبشوف الخطوط المستقيمه معوجه شوشه هل دا طبيعي وكم المده المفروض استعيد فيها النظر وخايف بصراحه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد صافي
طب عيون
يلزمك بعض الوقت من أسبوع الى أربعة وإذا لم يتم التحسن عليك بإجراء تخطيط لشبكية العين(OCT)