عملت ليزك تفصيلى من اسبوعين ولسه ف زغلله خصوصا ف كتابه التلفزيون واى حاجه فيها نور ..وكمان نهارده جيت احط القطرات عنيا اليمين حرقتنى واحمرت هل ده عادى؟ والزغلله هتستمر لامتا

icon 2 يناير 2018
عملت ليزك تفصيلى من اسبوعين ولسه ف زغلله خصوصا ف كتابه التلفزيون واى حاجه فيها نور ..وكمان نهارده جيت احط القطرات عنيا اليمين حرقتنى واحمرت هل ده عادى؟ والزغلله هتستمر لامتا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد صافي
طب عيون
النظر بعد الليزك يستقر خلال اسبوعين الى أربعة لذلك يجب مراجعة الطبيب اذا كان هناك عدم وضوح في الرؤيا