لو سمحت انا كان عندى انا انا حاسس انى نظرى الحمد لله فوق ال لكن انا مد

icon 22 ديسمبر 2014
لو سمحت انا كان عندى سؤال . أنا شاب 18سنة ..انا حاسس انى نظرى الحمد لله فوق ال6/6 . لكن انا مدمن للكمبيوتر ..وبجلس عليه حوالى 12 ساعة فى اليوم .اثناء ما أنا جالس أحس بحرقه شديدة فى العين وزغلله ودوخة ..هل من الممكن عمل نظارة ..لتجنب هذه الاعراض ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عيسى حسين درادكه
طب عيون
لازم تتبع طرق الصحيجة والصحية للكمبيوتر فقط
الدكتور محمد ابو سمك
طب عيون
عليك بأخذ فترات للراحه حتى تزول الاعراض