انا كان عندي فرط نشاط الغده الدرقيه ( 0.03 بدأت اخد علاح كاريمبازول ٢ حبايه صباحا وواحده مساء و بقت 0.01 فالدكتور زودلي الجرعه ٤ حبوب يوميا بعد كده حللت بقت 6,18 أقلل الجرعه ؟

icon 4 أبريل 2018
انا كان عندي فرط نشاط الغده الدرقيه ( 0.03 بدأت اخد علاح كاريمبازول ٢ حبايه صباحا وواحده مساء و بقت 0.01 فالدكتور زودلي الجرعه ٤ حبوب يوميا بعد كده حللت بقت 6,18 أقلل الجرعه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يجب خفض الجرعة وربما توقيف الدواء كان ينبغي عمل تحليل ال FT4 قبل وصف الكاربيمازول