حضرتك انا والدى عنده التهاب ف لسانه بقاله اكتر من خمس شهور ورحنا لاطباء كتير منهم قال قرحة ومنهم قال التهاب وعملنا تحاليل لعينة من اللسان وطلعت التحاليل انها التهابات مزمنة

icon 20 سبتمبر 2015
حضرتك انا والدى عنده التهاب ف لسانه بقاله اكتر من خمس شهور ورحنا لاطباء كتير منهم قال قرحة ومنهم قال التهاب وعملنا تحاليل لعينة من اللسان وطلعت التحاليل انها التهابات مزمنة

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يجب علاج القرحة . و التهاب اللسان ممكن علاجه بالمضادات الحيوية.