عندي مشكله ان الشاه العليا بتتحرك حركه لا اراديه ايه الاسباب الحركه دي مديقاني ومش عارف اعمل ايه ارجو الاجابه لاني قلقان جداااا شكرا

icon 6 فبراير 2016
عندي مشكله ان الشاه العليا بتتحرك حركه لا اراديه ايه الاسباب الحركه دي مديقاني ومش عارف اعمل ايه ارجو الاجابه لاني قلقان جداااا شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اكرم بكداش
طب اسنان
هل تشربون ما يكفي من الماء خلال النهار؟ يمكن ان يكون الامر نقص في املاح الجسم. اذا استمرت العوارض فالافضل اخذ رأي طبيب صحة