لو سمحت انا اللثة عندى من فوق من بداية اللثة ناحية العظمة اللى فى الناحية الشمال فوق الدرس الرابع العظمة نفسها بتوجعنى وفيها حاجة بارزة خفيف زى ماتكون مثلا دمل عايزة اعرف دة

icon 24 مارس 2017
لو سمحت انا اللثة عندى من فوق من بداية اللثة ناحية العظمة اللى فى الناحية الشمال فوق الدرس الرابع العظمة نفسها بتوجعنى وفيها حاجة بارزة خفيف زى ماتكون مثلا دمل عايزة اعرف دة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمود البسيوني
طب اسنان
احتمال يكون خراج بالضرس و الاقضل عمل اشعه عليه لتوضيح الحاله