اشعر بالم دايما عند صدري مع العلم اني مركب دعامه ثمانيه اشهر والان قرر

icon 3 ديسمبر 2015
دكتور اشعر بالم دايما عند صدري مع العلم أني مركب دعامه منذ ثمانيه أشهر. والان قررت اعمل قسطره لمعرفه سبب الألم اذا فرضنا ان الدعامه أنسدت والألم منها ايش العمل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الامير شاذلي
جراحة صدر
يمكن تركيب دعامه جديده داخل الدعامه او توسيع الدعامه بواسطه بالونه دوائيه

تعليقات الزائرين

Osama Mohamed Osama Mohamed

أشهر بالالام متفرقة في الصدر رغم اني مركب دعامات وعملت قسطرة منذ ستة أشهر للتأكد من سلامة الدعامة ولايوجد اي شيء بس مش عارف الاحساس بالالم

icon 14 فبراير 2023
سامح حامد سامح حامد

اشعر بالم في القلب بعد شهرين من تركيب دعامتين خصوصا بعد المشي مسافه طويله هل ده عادي

icon 27 يونيو 2023