اشعر وكان رمله فى جنبى الايسر العلوى تاتينى من زمان وكانت بتروح لما اخ

icon 10 سبتمبر 2014
اشعر وكأن هناك رمله فى جنبى الايسر العلوى تاتينى من زمان وكانت بتروح لما اخد نفس عميق . من يومين جالى وجع ف جنبى الايسر العلوى ايضا وكنت احس الم وذهبت لمركز القلب وعمل رسم قلب وقالى القلب كويس ممكن برد فى المنطقه ولكن الوجع ما زال موجود . ماذا افعل ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
هناك أسباب كثيرة سواء تتعلق بأنسجة الصدر الخارجية خاصة العضلات أو امتداد للمناطق مجاورة وينبغي اجراء فحص طبي مباشر لبيا حقيقتها ولا سيما أن القلب طبيعي