انا عملت عمليه قلب مفتوح وغيرت ثلاث شرايين من سنتين ومن ثلاث اشهر تعبت فالدكتور نصحني اني اعمل قسطره وعملتها قالولي عندي شريان مسدود وانا تعبانه جدا ممكن تقولولي علي حل؟

icon 19 أكتوبر 2017
انا عملت عمليه قلب مفتوح وغيرت ثلاث شرايين من سنتين ومن ثلاث اشهر تعبت فالدكتور نصحني اني اعمل قسطره وعملتها قالولي عندي شريان مسدود وانا تعبانه جدا ممكن تقولولي علي حل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو الكرمي
القلب والاوعية الدموية
ممكن الأدوية و ممكن فتح الشريان حسب الحالة و نصيحة الطبيب المعالج