انا عندى بعانى من وجع شديد داخل صدرى عملت رسم قلب طلع فية مشكلة فى كهر

icon 26 مايو 2015
انا عندى 27 سنة بعانى من وجع شديد داخل صدرى عملت رسم قلب طلع فية مشكلة فى كهرباء القلب بس انا الوجع مسمع فى صدرى كلة وكتفى الشمال وظهرى من فوق وحاسة انى مش عارفة اتنفس كويس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد احمد كساب
جراحة عامة
اذا كان رسم القلب يدل على وجود مشكلة فيجب رؤية الطبيب للعلاج و فى حالة وجود الالم فى القلب و الكتف الايسر يمكن وضع قرص dinitrate تحت اللسان و 4 اقراص من اسبوسيد او اسبيرين لزيادة سيولة الدم