ضغط عالي ١٦٠ علي ١٠٠ ومش راضي ينزل

icon 17 أبريل 2020
انا عندي سكر وباخد جلوكوفاج وضغط وباخد الصبح نورفسك 5 وبليل كونكور 10 ومركب دعامه في القناة المراريه وحوالي اسبوع جالي مغص ورعشه وسخونه وخدنا انتي بيوتك وضغط عالي ١٦٠ علي ١٠٠

إجابات الأطباء على السؤال

د. رشا ابوعلي
القلب والاوعية الدموية
السلام عليكم بالطبع في حالات الالتهاب و اخذ المسكنات التي تحتوي علي ديكوفيناك صوديوم و وجود الالم يرتفع الضغط فان كان الامر بالمراره استقر و انت لا تاخذ مسكنات فعليك بالاقلال من الاملاح و المشي و تخفيف الوزن و متابعه الضغط فان ظلت القراءات لازالت مرتفعه فعليك بمراجعه الطبيب لزياده جرعه العلاج للضغط