انا عامل قلب مفتوح تغير الصمام الاورطى والكلام من اربع سنين وتعبت تانى ومش قادر اشتغل والدكتور اللى لجنه العجز قالى انت بنسبالى سليم وتنزل شغلك عادى بقله انى شغال فى مكان كله تراب بيقولى وماله التراب بالصدر ازاى مش عارف

icon 31 ديسمبر 2014
انا عامل قلب مفتوح تغير الصمام الاورطى والكلام من اربع سنين وتعبت تانى ومش قادر اشتغل والدكتور اللى لجنه العجز قالى انت بنسبالى سليم وتنزل شغلك عادى بقله انى شغال فى مكان كله تراب بيقولى وماله التراب بالصدر ازاى مش عارف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
الول الفصل لأخصائي القلبية الذي يتابع حالتك ، وإذا أكد سلامة وضعك الصحي يمكنك العمل واستخدام كمامة لتجنب الأتربة والغبار