انا مقيمه فى مونتريال اكتشفت عندى ضغط عالى من شهر وال كاتبلى على اتنين

icon 3 ديسمبر 2014
السلام عليكم أنا مقيمه فى مونتريال أكتشفت عندى ضغط عالى من شهر والدكتور كاتبلى على إتنين دوا وعملت تحليل وجد عندى كوليسترول السئ وارسلنى لدكتور قلب علشان امشى على المشايه ًٌوجد عندى ضغط كاتبلى على دوا تالت ماذا بعد الادويه دى كلها والضغط طالع ونازل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
ننصح بالمتابعة مع أخصائي قلبية واحد حتى يتمكن من ضبط العلاج بطريقة صحيحية تسمح بالسيطرة على الضغط وعلى مستوى الشحوم بما يتناسب مع طبيعة حالتك خلال الزيارات الدورية له