اني اشعر بوجع في القلب من فترة الي فترة ويكون حادا الي حد ما وحينها ات

icon 20 أبريل 2015
السلام عليكم .. اني اشعر بوجع في القلب من فترة الي فترة ويكون حادا الي حد ما وحينها اتوجع حين اتنفس .. انا عمري ٢٠ سنة .. وشكرا جزيلا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسمر محمد رمضان
القلب والاوعية الدموية
هذا النوع من الالم غالبا غير قلبي المنشأ لكن يلزم نفي السبب القلبي اولا باجراء تخطيط قلب و ايكو قلبي