بقالى فتره الضغط بتاعى مش مظبوط ودماغى بتصدع والنبض بتاعى بيزيد الافاد

icon 2 أبريل 2016
بقالى فتره الضغط بتاعى مش مظبوط ودماغى بتصدع والنبض بتاعى بيزيد ارجو الافاده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق، لكن في عمرك هذا من المبكر ان نتكلم عن فرط ضغط أساسي، فإن كان حقا مرتفع فينبغي استكمال التشخيص من خلال فحص طبي دقيق للتحقق من عدم وجود سبب ثانوي وبعلاجه مبكرا تتجنب ترسب الحالة لديك