هل يوجد شئ بالقلب وده طبيعي

icon 14 نوفمبر 2019
بيجيلي ضيق تنفس ودوخه وضغطي بيوطى وجسمي بيثلج من غير سبب كشفت طلب مني رسم قلب واشاعة ايكوا وتحليل صورة دم فا عملت الاشاعة والجملة دي في اخر التقرير *a mass is seen behind the aorta for more investigations وطلبوا اعمل 1-ct chest 2-transesophageal echo ده طبيعي ولا اي عشان قلقانه جدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق، المهم استكمال الفحوصات حتى الوصول الى التشخيص الدقيق مما يسمح بعلاج الحالة في بدايتها وهذا الضمان السليم للشفاء بغض النظر عن السبب