دقات قلبى٥٠ فى مشكله فى ذلك مع انى انسان شكك و بتوتر بسرعه من الدواء

icon 16 أغسطس 2019
دقات قلبى فى الراحه ٥٠ مع اخذ علاج الضغط بيزوكارد ٥ بلس مع انى لدى تضخم فى عضله القلب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبدالوهاب صبري
القلب والاوعية الدموية
النبض ده ملاءم لوجود دواء بزوكارد وهو دواء بيقلل نبض القلب بالنسبه لتضخم العضله فهذا غالبا بسبب ارتفاع الضغط وهو قابل للرجوع طبيعي مع انتظام الضغط ويجب متابعه الضغط ومتابعه القلب بالمجات الصوتيه