ضغطى واطى على هو بقاله اسبوع كده وانا مرعوبه وطبعا دايخه مش عارفه اتحر

icon 21 يناير 2018
ضغطى واطى 100 على 60 هو بقاله اسبوع كده وانا مرعوبه وطبعا دايخه مش عارفه اتحرك كده فى مشكله والبريود قربت ممكن تكون هى السبب ولا ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
ينبغي اجراء فحص طبي للتحقق من خصائص الأعراض المذكورة ومن مستوى الضغط ومن العلامات السريرية المرافقة كون أسباب ذلك كثيرة