عملت عملية في الصمام الأورطي غيرته بخنزير وصلحت التاني من ثلاثة شهور ومن يومها واًنا حاسة بوجع في نفس مكان العملية وبأخذ مسكنات حتي الان عشان اًعرف اًنام والاشاعة مياه صدر

icon 24 أبريل 2018
عملت عملية في الصمام الأورطي غيرته بخنزير وصلحت التاني من ثلاثة شهور ومن يومها واًنا حاسة بوجع في نفس مكان العملية وبأخذ مسكنات حتي الان عشان اًعرف اًنام والاشاعة مياه صدر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو الكرمي
القلب والاوعية الدموية
الأفضل مراجعة طبيبك