عندي دوخة وهبوط باستمرار وبحس بارهاق شديد من اقل مجهود ولما بطلع السلم او بزعل ضربات قلبي بتزيد وبحس اني مش قادرة اتحرك كويس

icon 15 يونيو 2019
عندي دوخة وهبوط باستمرار وبحس بارهاق شديد من اقل مجهود ولما بطلع السلم او بزعل ضربات قلبي بتزيد وبحس اني مش قادرة اتحرك كويس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مرسي مصطفي مرسي
القلب والاوعية الدموية
أنصح بعمل تحليل صورة دم و رسم قلب و موجات صوتيه على القلب و العرض على طبيب قلب للكشف و وصف العلاج المناسب