عندي عدم توازن وضغطي دايما ٦٠/٩٠ وتحاليل الغده الدرقيه طلع ٤٠٠٠ و معنديش أنيميا هل ممكن يكون الضغط هو السبب الموضوع تعبني جدا لان بدوخ كل يوم تقريبا

icon 26 يونيو 2016
عندي عدم توازن وضغطي دايما ٦٠/٩٠ وتحاليل الغده الدرقيه طلع ٤٠٠٠ و معنديش أنيميا هل ممكن يكون الضغط هو السبب الموضوع تعبني جدا لان بدوخ كل يوم تقريبا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
نعم ممكن، ولا داعي للقلق، ومعطيات الفحص الطبي السريري ضروري للتحقق