لو سمحت بحس بانقباض قلبي و ده كان امبارح و كان كتير شويه انا اعاني من انتفاخ بالبطن دايما و مفيش سكر ولا ضغط و عمري 30 ده يكون ايه بعد اذنكم

icon 5 يناير 2017
لو سمحت بحس بانقباض قلبي و ده كان امبارح و كان كتير شويه انا اعاني من انتفاخ بالبطن دايما و مفيش سكر ولا ضغط و عمري 30 ده يكون ايه بعد اذنكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو الكرمي
القلب والاوعية الدموية
الأعراض تتماشى مع قولون عصبي أكثر منها قلبية ولكن لامانع من زيارة الطبيب للتأكد