لو سمحت والدتي عندها عضله ضعيفه في القلب ومتابعه عند وكانت جتلها جلطه

icon 1 سبتمبر 2016
لو سمحت والدتي عندها عضله ضعيفه في القلب ومتابعه عند دكتور وكانت جتلها جلطه في المخ واتحسنت الحمد لله بس الضغط بيوطى عندها دائما وهي بتاخد نصف قرص كونكور ٥ قبل الغذاء فما الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو الكرمي
القلب والاوعية الدموية
ممكن مراجعة الطبيب المعالج حسب درجة ضعف العضلة القلبية و شدة الأعراض ممكن تغيير او تعديل جرعة الدواء