لوسمحت يا لي اكتر منشهور وانابشكي من الم شديدفي منطقه الصدرويشتد اثناء

icon 27 ديسمبر 2015
لوسمحت يادكتورلي اكتر من8شهور وانابشكي من الم شديدفي منطقه الصدرويشتد أثناءالليل عندالنوم في الجهه اليمنى لدرجه اني لااستطيع الحركه وضيق بالتنفس وعملت اشعه للصادرات سليم والحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي عبدالرحيم الابراهيم
طب الاسرة
اعمل التراساوند للكبد والمرارة مع تحاليل دم لوظائف الكبد وانزيم اليباز والميلاز