نسبة الدهون الثلاثية عندي و الكوليسترول تمام و الكلي تمام و الليوريك ا

icon 14 مارس 2016
نسبة الدهون الثلاثية عندي 250 و الكوليسترول تمام و الكلي تمام و الليوريك اسيد تمام بس اللضغط 170 فوق تحت 100. نتيجة دواء الضغط بعد قد ايه و ممكن اخد ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن عبدالله علي الزعبي
الروماتيزم والمفاصل
بالنسبة للضغط انصحك ب enalopril 5mg مرتين يوميا اما الدهون الثلاثية gimfibrosil 600mg مرتين يوميا بالاضافة لاتباع حمية غذائية مناسبة للضغط و الدهنيات و مراجعة طبيب باطنية عامة.