انا ١٨ سنة كنت بقدم للكلية الحربية واترفضت بسبب رسم القلب مع اني رياضي

icon 12 نوفمبر 2019
وبعمل مجهودكبير ومكنتش اتوقع وكشفت لقيت في ضيق او انسداد في الضفيرة الكهربية وقالو انه مبيأثرش عليا تمام بعد اذن حضرتك انا محتاج اي دوا عشان اظبط رسم القلب للسنة الجاية وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق، لكن لا بد من معرفة التشخيص الكامل للحالة وسببها