اشعر فجاة بحرقان شديد في البول وادخل الحمام كتير جدا ومش في بول دا نقطه والم اسفل البطن ولا استطيع الخروج من الحمام ارجوا المساعده لان صعب استشاره طبيب الان

icon 8 يوليو 2016
اشعر فجاة بحرقان شديد في البول وادخل الحمام كتير جدا ومش في بول دا نقطه والم اسفل البطن ولا استطيع الخروج من الحمام ارجوا المساعده لان صعب استشاره طبيب الان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد حوماني
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
اخي الكريم على الاغلب لديك التهابات بالمثانة واذا كنت اا تستطيع مراجعة الطبيب حاليا بمكنك اخذ دواء ciprobay 500 mg حبة صباحاً ومساءً مع urispas 200 mg حبة ٣ مرات يومياً مع التوفيق

تعليقات الزائرين

تامر محمد تامر محمد

لو سمحت حضرتك ي دكتور عندي حرقان ف البول بس مش شديد وادخل الحمام كثيرا ف اليوم بس ممكن تجيلي الحاله دي بعد مثلا شهرين او تلاته تيجي وتروح

icon 6 أغسطس 2023