اعانى من التهاب مزمن فى البروتساستا ودلوقتى بأخد مضادات حيوية سبيروفلوكساسين 750 جرعتين يوميا مع سيفاتركسيون 1 جم حقن . ما المدة المقترحة للعلاج . وما العلاج المساعد الافضل ؟؟

icon 26 فبراير 2018
اعانى من التهاب مزمن فى البروتساستا ودلوقتى بأخد مضادات حيوية سبيروفلوكساسين 750 جرعتين يوميا مع سيفاتركسيون 1 جم حقن . ما المدة المقترحة للعلاج . وما العلاج المساعد الافضل ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تامر علي ابوالجريد
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
٦ اسابيع بالاقراص فقط ولا داعي للحقن