اعاني من خروج قطع جبلاتينية صفراء مع المني وغير متجانسة مع المني وعنج تلامس هذه القطع مع الماء تصبح بيضاء و احتقان فى مجرى البول عند التبول وخروج قطرات من البول بعد التبول ذهبت للدكتور وبعد الفحص النظرى قالى دة التهاب البروستاتا وادانى حقن cefazone وكمان لبوس Decongestyl لمدة اسبوع وفى الاستشارة قالت للدكتور ان مافيش اى تحسن قالى ات كدة خلص الكورس العلاجى . انا مش عارف دلوقتى هل التشخيص غلط ولا العلاج مكملش؟

icon 20 أكتوبر 2012
اعاني من خروج قطع جبلاتينية صفراء مع المني وغير متجانسة مع المني وعنج تلامس هذه القطع مع الماء تصبح بيضاء و احتقان فى مجرى البول عند التبول وخروج قطرات من البول بعد التبول ذهبت للدكتور وبعد الفحص النظرى قالى دة التهاب البروستاتا وادانى حقن cefazone وكمان لبوس Decongestyl لمدة اسبوع وفى الاستشارة قالت للدكتور ان مافيش اى تحسن قالى ات كدة خلص الكورس العلاجى . انا مش عارف دلوقتى هل التشخيص غلط ولا العلاج مكملش؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب ان تذهب لطبيب مسالك بولية فهو الذي سيفحص لك البروستات ويجري لك فحص بول والسائل المنوي وبذلك سيتوصل الى تشخيص صحيح ونهائي لعلاجك بشكل جيد