أعاني من رغبه ملحه ف التبول طول اليوم والفتره بين كل مره هي نصف ساعه وعملت تحاليل واكتشفوا أن عندي التهاب مزمن ف البروستاتا وخدت أدويه كثيره ومفيش نتيجه .ايه الحل .عمري 36

icon 24 أغسطس 2018
أعاني من رغبه ملحه ف التبول طول اليوم والفتره بين كل مره هي نصف ساعه وعملت تحاليل واكتشفوا أن عندي التهاب مزمن ف البروستاتا وخدت أدويه كثيره ومفيش نتيجه .ايه الحل .عمري 36

إجابات الأطباء على السؤال

لا يمكن ان تلتهب البروستاتا في سنك و لكن ممكن ان يكون هناك احتمال من اتنين اولا تهيج في المثانة , ثانيا  ضيق في مجري البول.

الدكتور طارق عزيز
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

لا يمكن ان تلتهب البروستاتا في سنك و لكن ممكن ان يكون هناك احتمال من اتنين اولا تهيج في المثانة , ثانيا  ضيق في مجري البول.