البروستانورم هل هو مفيد لتقويه البروستاتا وتنشيط الحركه للحيوانات المنويه ام سيؤثر بالسلب حيث اتناول ال كارنتين 1000وفيتازنك وفيتامين c لتنشيط حركه الحيوانات المنويه ارجو الرد

icon 23 يونيو 2015
البروستانورم هل هو مفيد لتقويه البروستاتا وتنشيط الحركه للحيوانات المنويه ام سيؤثر بالسلب حيث اتناول ال كارنتين 1000وفيتازنك وفيتامين c لتنشيط حركه الحيوانات المنويه ارجو الرد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
البروستانورم لن يضير اخذه مع ادويتك وليس له فائده مباشره فى تنشيط حركه المنى

تعليقات الزائرين

A A

بقالي كتير بعاني من البروستاتا وبدخل الحمام بول باستمرار ولو بشرب اي ميه بكون عايز ادخل دوره المياه برحاء الافاده

icon 10 مارس 2023