انا اعانى من وجود حرقان فى البول وعملت تحليل ولقيت ان الكلى سليمة ولا يوجد حصاوى والاملاح اللى عندى اكسالات ++ كما ان الحرقان بيزيد وبعد مايزيد لحد معين مع شرب الماء بيقل حتى يخرج البول ابيض ولكن بعد يوم يعود مرة اخرى ما هو الحل مع العلم انى كنت باخد jedcomag لمده اسبوع ةانتهيت منه وما هى الاكل الازم لتجنب الحرقان والفواكه ؟

icon 18 أغسطس 2013
انا اعانى من وجود حرقان فى البول وعملت تحليل ولقيت ان الكلى سليمة ولا يوجد حصاوى والاملاح اللى عندى اكسالات ++ كما ان الحرقان بيزيد وبعد مايزيد لحد معين مع شرب الماء بيقل حتى يخرج البول ابيض ولكن بعد يوم يعود مرة اخرى ما هو الحل مع العلم انى كنت باخد jedcomag لمده اسبوع ةانتهيت منه وما هى الاكل الازم لتجنب الحرقان والفواكه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
الحل ..ان كانت التحاليل طبيعيه: شرب السوائل بكثره...اي ان تبول خلال الاربع وعشرون ساعه ما لا يقل عن 1500 مليلتر بول الاكثار من الخضروات والفواكه التقليل من شرب الشاي الاكثار من تناول الحمضيات
الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
وجود حرقة في البول يدل على التهاب ولهذا ارجو ان ترسل لي فحص البول لمعرفة ما اذا كان هناك التهاب ام لا