انا حامل في الاسبوع ١٩ ظهر لدي الم في الكلية اليمنى واسفل البطن مع تحليل البول ظهر صديد بالبول .الغريب انه يحدث تورم في اماكن مختلفه هل له علاقه بالالتهاب والصديد ام فشل كلوي

icon 9 يناير 2019
انا حامل في الاسبوع ١٩ ظهر لدي الم في الكلية اليمنى واسفل البطن مع تحليل البول ظهر صديد بالبول .الغريب انه يحدث تورم في اماكن مختلفه هل له علاقه بالالتهاب والصديد ام فشل كلوي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسر الديب
طب عام
لا داعي للقلق . مفيش فشل كلوي ولا حاحه اعملي اشعه سونار على الكليتين عشان نتطمن