انا حضرتك عندى الفتاق فى الخصية لانى شيلت حاجة تقيلة وأنا صغير عندى خصية يمنى كبيرة اوى والخصية اليسرى صغيرة جدا وفي الصباح حجمهم بيقل انا عاوز اعرف انا كده طبيعى طمنى

icon 17 يونيو 2016
انا حضرتك عندى الفتاق فى الخصية لانى شيلت حاجة تقيلة وأنا صغير عندى خصية يمنى كبيرة اوى والخصية اليسرى صغيرة جدا وفي الصباح حجمهم بيقل انا عاوز اعرف انا كده طبيعى طمنى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد حوماني
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
اهي الكريم الفتق يزداد حجمه بالوقوف والجهد اما ان حجمه يقل فمن الطبيعي ان يقل حجم الانتفاخ لان اعضاء المصران ترجع الى البطن وبالتالي يقل الانتفاخ لذلك لا بد من اجراء سونار للخصيتين للتاكد من التشخيص واجراء اللازم مع التوفيق