انا سيدة اعانى من دخول التوالت كتير جدا جدا خصوصا فى المساء وقت النوم

icon 3 أبريل 2015
انا سيدة 38سنة اعانى من دخول التوالت كتير جدا جدا خصوصا فى المساء وقت النوم كل خمس دقايق اروح التوالت وبعمل كمية مية كتيرة ودة مش اول مرة -وانا غير قادرة ماديا على التحليل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
التحليل غير مكلف ابدا..... للبول ولسكر الدم بما انه تنزل كمية بول كثيره..فهذا امر له دلاله عن عدم وجود التهابات......