انا عملت عملية الدوالي في الخصية الشمال اسابيع ممكن انا ليا علاج اخده

icon 15 نوفمبر 2015
انا عملت. عملية الدوالي. في الخصية الشمال منذ 3أسابيع ممكن اعرف انا ليا علاج اخده تلوقت وايه هو لاني سمعت ان فيه علاج لمدة 3 شهور لتحسين اداء الخصية وهل هو ضروري

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ليس بالضروره استعمال اي علاج..........( حسب الحاله ) ستتحسن الاحوال بعد ثلاثة شهور