انا عندى انا عندى قيله مائيه على الخصيه اليمين وروحت لل كشفت وقالى لاز

icon 31 يوليو 2011
أنا شاب عندى 25 سنه .. أنا عندى قيله مائيه على الخصيه اليمين وروحت للدكتور كشفت وقالى لازم تعمل عمليه وبالفعل عملت العمليه بقالى 3 أيام .. والحمدلله ربنا كرمنى وقومت منها بس الخصيه اليمين زى ماهى فى ورم والدكتور بيقولى خلال أسبوع أو أسبوعين الورم يرجع للحاله الطبيعيه.. هل ده صحيح ؟؟ أرجــــو الرد

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
كلام الطبيب صحيح تماما ما قاله لك الدكتور صحيح وان استمر الورم لغاية شهر من اجرائها
طاقم الطبي
كلام الدكتور صحيح. تابع معه.