انا عندى ضيق فى الاحليل البصلى و قلى حل منظار هل ضيق ممكن يىرجع تانى م

icon 8 يوليو 2015
انا عندى ضيق فى الاحليل البصلى ودكتور قلى حل منظار هل ضيق ممكن يىرجع تانى مع علم انا ممكن اتبول عادى وضيق يعتبر غير كبير بسيط ممكن اتبول عادى دون مشكله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عجايبى
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
يعتمد هذا على كميه البول المتبقى فى المثانه بعد التبول وقياس دفع البول قد تكون تبول عادى ولكن ليس كل البول