انا عندى عملت عمليه حصوه قبل كدا وعندى واحده كمان على الكله وباخد علاج

icon 7 نوفمبر 2015
السلام عليكم انا عندى 24سنه عملت عمليه حصوه قبل كدا وعندى واحده كمان على الكله وباخد علاج مضيضات بس الحصاوى مش ممكن تعمل حاجه او تاثر على الانجاب او العلاج المضيضات

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا علاقة بين احصى في الكلى و الانجاب. المهم هو معالجة الحصى ومعرفة اسباب تكرارها.