انا عندى فى الخصية وخصوصا الشمال لما يكون كيس الصفن متمدد بمسك الخصية بايدى بلاقى زاى ما يكون عروق متورمة يعنى بها ورم وبمجرد لمسها يكون بها الم وعندما ينكمش الكيس يرجع الوضع طبيعى مش ظهاره براالكيس ما بحس بيها الى بمجرد مسكها ما التشخيص ؟

icon 6 يناير 2015
انا عندى فى الخصية وخصوصا الشمال لما يكون كيس الصفن متمدد بمسك الخصية بايدى بلاقى زاى ما يكون عروق متورمة يعنى بها ورم وبمجرد لمسها يكون بها الم وعندما ينكمش الكيس يرجع الوضع طبيعى مش ظهاره براالكيس ما بحس بيها الى بمجرد مسكها ما التشخيص ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد اكرم الصالح
طب عام
يجب مراجعة طبيب المسالك للكشف عن وجود دوالي او غيره ، او عمل صورة التراساوند