انا عندى فى المنطقةالتناسليةطفح جلدى مسودالمنطقه دى عن بقيةالجسم انا قرأت عنه انه سعفه مغبنية بس مش متاكد اعمل لو سمحت يادكتور وايه العلاج...وكمان ناحيه من كيس الصفن منتفخه جدا بالنسبةللاخرى فماذا افعل وهل سيؤثر ذلك فيما بعد ولو كان فيه عمليه هتاثر

icon 30 أغسطس 2014
انا عندى فى المنطقةالتناسليةطفح جلدى مسودالمنطقه دى عن بقيةالجسم انا قرأت عنه انه سعفه مغبنية بس مش متاكد اعمل لو سمحت يادكتور وايه العلاج...وكمان ناحيه من كيس الصفن منتفخه جدا بالنسبةللاخرى فماذا افعل وهل سيؤثر ذلك فيما بعد ولو كان فيه عمليه هتاثر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا بد من فحص طبي للتشخيص لدقيق للانتفاخ وكذلك للسعفة، قبل البت في العلاج. راجع اختصاصي مسالك بولية.