انا عندى ٢٧ سنة متزوح وانا بعانى من وجود بول فى نصف القضيب بعد التبول بس مفيش حرقان فى البول ولا مشكلة فى النتصاب او الفذف

icon 31 مايو 2019
انا عندى ٢٧ سنة متزوح وانا بعانى من وجود بول فى نصف القضيب بعد التبول بس مفيش حرقان فى البول ولا مشكلة فى النتصاب او الفذف

إجابات الأطباء على السؤال

اعمل اشعة موجات فوق صوتية علي المثانة اثناء الامتلاء و بعد التفريغ لقياس كمية البول في الحالتين

الدكتور طارق عزيز
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

اعمل اشعة موجات فوق صوتية علي المثانة اثناء الامتلاء و بعد التفريغ لقياس كمية البول في الحالتين