انا عندى مشكلة المساعدة عندى فى القضيب بحس انى متصل بي الخصية الشمال ف

icon 22 أبريل 2017
انا عندى مشكلة ارجو المساعدة عندى فى القضيب بحس انى متصل بي الخصية الشمال فقط ولا ليس باليمين و عندى الانتصاب ايدى الشمال و رجل الشمال تكون العصب مش متحكام فيها ما العلاج ارجوك

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
بما انه لا يوجد مشكله في عملية الانتصاب .....فانه لا داعي لعمل اي شيء

تعليقات الزائرين

محمد رجب محمد رجب

عندى نفس المشكله بس فى البيضه الشمال وفى مشكله فى الانتصاب

icon 27 يوليو 2023