انا عندى نقرص ونسب حمض اليوريك والكرياتنين واليوريا فى الدم عاليه جدا انا حاليا باخد كورتيزون20مجم وفيب يوريك هل استمر ع العلاج ولا فى علاج تانى افضل ممكن يقلل النسب دى بسرعه

icon 17 سبتمبر 2018
انا عندى نقرص ونسب حمض اليوريك والكرياتنين واليوريا فى الدم عاليه جدا انا حاليا باخد كورتيزون20مجم وفيب يوريك هل استمر ع العلاج ولا فى علاج تانى افضل ممكن يقلل النسب دى بسرعه

إجابات الأطباء على السؤال

ممكن نقرس وممكن ان يرتفع كثانوي لامراض اخرى مثل مشاكل الكلى والدم وامراض التغديه والادويه وفي الصدفيه وغيرهم لذا تابع مع طبيب روماتيزم  وطبيب كلى خاصه ان سنك صغير للنقرس

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل

ممكن نقرس وممكن ان يرتفع كثانوي لامراض اخرى مثل مشاكل الكلى والدم وامراض التغديه والادويه وفي الصدفيه وغيرهم لذا تابع مع طبيب روماتيزم  وطبيب كلى خاصه ان سنك صغير للنقرس