انا عندي وطول قضيبي مش طويل ومش بينزل مني فهل ده عادي في سني

icon 11 يوليو 2016
انا عندي 12 سنه وطول قضيبي مش طويل ومش بينزل مني فهل ده عادي في سني؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد حوماني
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
اخي الكريم لا بد من مراجعة الطبيب لفحصك وتقيم وضعك من ناحية الطول للقضيب بالنسبة لعمرك اما عدم نزول المني فهل بلغت وهل يوجد استحلام ليلاً واعتقد انه لا داعي للقلق فعمرك لا زال صغير مع التوفيق