انا عندي عشرين و شاكك اني عندي احتقان ف البروستاتا علشان انا بقالي فتر

icon 23 ديسمبر 2017
انا عندي عشرين سنه و شاكك أني عندي احتقان ف البروستاتا علشان انا بقالي فتره بعد التبول بينزل حلوالي تلات نقط من المني و احساس مش مريح تحت وكنت بعمل العاده السريه يوميا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ابتعد عن المثيرات والمهيجات الجنسيه مارس الرياضه الجسدية خفف من اكل الفلفل والبهارات وتناول الطعام الصحي