انا غير متزوج عندى مشكلة فى اثناء خروج البول ساعات بحس بحرقه والبول بي

icon 10 ديسمبر 2018
انا شاب 29 سنه غير متزوج .. عندى مشكلة فى اثناء خروج البول ساعات بحس بحرقه والبول بيخرج بصعوبه كمان لما بمارس العاده بلاقى السائل المنوى برده بيخرج بصعوبه من القضيب؟؟ الحل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ربما تعاني من تضيق في مجرى البول . غالبا تحتاج اشعة ملونة لمجرى البول .  اذا تاكد وجود الضيق فالحل هو عملية منظار لتوسيع المجرى .