انا كنت اعانى من السيلان والكلامديا مع التهابات فى مجرى البول واخذت عل

icon 18 أكتوبر 2014
السلام/ انا كنت اعانى من السيلان والكلامديا مع التهابات فى مجرى البول واخذت علاج وذهبت للدكتور بعد اخذالعلاج وعملت مزراعه بول وظهرت سليمه لكن لسه بينزل سائل ابيض اللون شفاف من القضيب والدكتور قالى انته كده خفات فهل تحليل المزارعه اكيد وﻻ يوجد شئ اخر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
يمكن إعادة الزراعة للتأكد، ولكن كلام الدكتور المفروض أنه مستند إلى معرفته!!